Banner

Aktmodell i utdrikningslag

Aktmodell i utdrikningslaget, alltid suksess :-)

Les også: Da jeg selv var deltager i et utdrikningslag for en brudgom

Les også: Tilbakemeldinger

Det var 15 fornøyde jenter som tegnet og lo da et av helgens utdrikningslag gikk av stabelen i Jessheim.

Tilbakemeldinger
Vi har samlet inn kommentarer fra mange av de som har vært deltagere. Klikk på bildet nedenfor for å se en del av dem.

maja

jessheim

Og med seks poseringer x 15 betyr det at 90 kunstverk ble produsert i løpet av en time!

Det hele blir lagt opp som en tegnetime p en kunstskole med litt undervisning om croquis og akt og tegning generelt. Underveis er det pent for innspill fra deltagerne, slik at poseringene ofte kan ta en uventet form og retning til glede og begestring for alle som er tilstede!

Hvor fornøyd den kommende bruden, aktmodellen og tegneren med den beste tegningen ble i et av utdrikningslagene ser du nedenfor. Og med alle tegningene fordelt utover kjøkkenet er det spennende å se på resultatet og å kåre en vinner.

Bruden og co Tegninger

Det blir alltid litt halveis sjokkert stemning idet en naken mann gjør entré, men det går fort over til å bli en ekte kunstnerisk setting og konkurranseinstinktet slår som regel alltid til når aktmodellen melder at den beste tegningen skal kåres avslutningsvis.

Flere tegninger Glade jenter

Neste gang er det kanskje din tur til å bli drukket ut? Og da skal du ikke se bort fra at vi sees :-)


Den første gangen i et utdrikningslag

Den første gangen jeg stilte opp i et utdrikningslag var jeg passe nervøs. Jeg fikk tilbakemelding fra de to som arrangerte utdrikningslaget i etterkant, det de skrev var hyggelig lesning:

Aktmodell!
Vi arrangørene var veldig fornøyde med seansen, synes du taklet situasjonen strålende. Vi snakket ikke om så mye annet resten av kvelden og vi har ledd godt at tegningene, da særlig mine dessverre.

Vi får håpe det frister å gjøre det igjen.

Takk for nå!

Hilsen jente1

Hei Aktmodell!
Tusen takk for at du stilte opp igår og var med på å gjøre dagen så bra! Vi hadde det veldig gøy, og bruden syntes det var en kjempebra utfordring. Vi sender over noen av tegningene til uken.

Vi er veldig glade for at du hadde en positiv opplevelse! Det var viktig for oss. Gøy å se at du har skrevet om oss på bloggen din også.

Lykke til med alt videre!

Hilsen jente2

Slik startet det hele
Jeg mottok en e-post fra en av jentene:

Tør du stille på utdrikningslag?

Vi er to jenter som skal arrangere utdrikningslag for vår venninne som har gått på litt malekurs. I den anledning så tenkte vi å utfordre henne med en aktmodell. Er dette noe du kunne tenke deg å stille på? Vi så på bloggen din at det forrige utdrikningslaget ble avlyst og her får du en ny mulighet:).

Vi ønsker ikke at dette skal være noe seksuelt ladet i det hele tatt, men kun en ren utfordring for vår venninne.

Selve dagen
Jeg ankom leiligheten til hun som bestilte kl 17:30 og hilste på henne og hennes venninne. Disse to hadde arrangert det hele. Bruden og to andre jenter hadde ikke kommet enda, så vi fikk tid til å prate om opplegget og bli litt kjent. Det var god kjemi og jeg følte meg rimelig avslappet og trygg.

Etter en stund ringte det på døren, og jeg forsvant inn på badet. Klærne falt, og jeg ventet på avtalt beskjed om å komme. Så entret jeg stuen uten en tråd, og kunne se at bruden og de to sist ankomne var like overrasket alle tre. En naken mann! Hjelp! Jeg hadde på forhånd fått vite hva slags klær bruden hadde, og gikk rett bort til henne og introduserte meg selv og ga henne en klem. Jeg forklarte at de alle skulle tegne meg i ulike stillinger i ca. én time. “Så er det kroppsmaling”, sa jeg vendt mot bruden. “Du skal male kroppen min slik at det ser ut som om jeg har på klær. Deretter skal vi ut på byen sammen, jeg i de nye klærne som din kavalér”.

“Skjer ikke!” utbryter hun litt usikkert.

“Helt riktig”, svarer jeg. “Skjer ikke”

Lettelsen var til å ta og føle på.

Så setter vi i gang, og mens de tegner har vi en god tone og praten går. Jentene kommer med forslag til positurer underveis, og jeg leverer slik jeg er vant til fra kunsttimene.

Alt gikk som en drøm, både jentene og jeg hadde en flott opplevelse. Etter at alt var ferdig ble jeg servert mat og tilbudt vin og annen drikke. Vi pratet en del om naturisme og naturlig nakenhet. De sa at det overhode ikke var noe ubehagelig eller ekkelt, alt føltes helt naturlig etter at de kom over det første sjokket. Hyggelig å høre at man har gjort en god jobb!

Og to av tegningene ser du i dette innlegget. Fine, ikke sant :-)

Tegning i stol Tegning